Juridisch medewerker toezicht en handhaving

Werkorganisatie Duivenvoorde HAVO 32 uur

Omschrijving

In jouw brede rol als Juridisch medewerker Toezicht & Handhaving zet jij jouw kennis en kunde in om handhavingsdossiers zorgvuldig en met de hoogst mogelijke kwaliteit af te wikkelen. Jij bent immers verantwoordelijk voor de juridische handhaving op het gebied van het omgevingsrecht, APV en bijzondere wetten. Hierbij versta jij de kunst om zaken ook niet-juridisch te benaderen om handhavingszaken prettiger en efficiënter tot een goed einde te brengen zonder juridische (bezwaar/beroep) procedures. Je maakt zorgvuldige afwegingen tussen de wettekst, het beoogde doel en het maatschappelijke als ook het politieke draagvlak.

De Werkorganisatie is een organisatie in ontwikkeling. Dat maakt je werk uitdagender. Je denkt mee over veranderende werkwijzen en werkt samen met jouw collegas mee aan de ontwikkeling van het team.

Functie eisen

Jouw werkervaring, professionalisme en goede kennis van het omgevingsrecht, APV en bijzondere wetten maakt, dat jij bij jouw collega’s wordt gewaardeerd als gesprekspartner. Naast de competenties, samenwerken, kwaliteitsgerichtheid en analytisch vermogen blijkt uit jouw profiel ook, dat jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening of bestuursrecht. Je hebt bij voorkeur tenminste 3 jaar werkervaring.

Als wij straks met jou in gesprek gaan wordt duidelijk, dat jij ideeën en meningen op heldere, begrijpelijke en correcte wijze overbrengt. Jij veranderingen en vernieuwing ondersteunt en je aanpast aan een veranderende omgeving, verantwoordelijkheden en werkwijzen. Je beschikt over de humor en het relativeringsvermogen, die je soms nodig hebt om de hectiek van het moment een plek te geven.

Ons aanbod
Je krijgt een functie voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed en volledig functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, maximaal 4.225,- bruto per maand (salarisschaal 10) op basis van 36 uren per week. Daarnaast heb je de beschikking over een vrij besteedbaar keuzebudget (IKB). Het Individueel Keuzebudget is een vrij besteedbaar budget, waarbij je zelf kunt beslissen wanneer je het budget wil laten uitbetalen en dat de mogelijkheid biedt om (bovenwettelijk)verlof te kopen of te verkopen. Opname in het ABP-pensioenfonds. Een collectiviteitskorting ziektekosten via een verzekeraar aangesloten bij de zorgverzekering gemeente. Regeling Sportbijdrage van 300,- bruto per jaar. Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. En gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Wij hebben daarnaast goede studie en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit stimuleren wij door middel van opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en workshops via onze interne opleidingstool Studio Duivenvoorde. Je krijgt standaard een hybride laptop plus smartphone in bruikleen waarbij voor de smartphone gekozen kan worden uit verschillenden typen van Apple of Samsung.

Heb je vragen?
Voor meer informatie over de functie en de procedure kun je contact opnemen met de heer Roubos, teamleider a.i. Veiligheid, Toezicht en Handhaving via telefoonnummer 06 27405437.

De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke
geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je gemotiveerde reactie met CV via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van de heer J.W. Roubos, teamleider a.i. Veiligheid, Toezicht en Handhaving. Vermeld in je brief het vacaturenummer 19-006. Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk op 21 februari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Werkorganisatie Duivenvoorde
Min. Salaris
€2795 bruto per maand
Max. Salaris
€4225 bruto per maand
Salarisomschrijving
Het salaris bedraagt maximaal 4.225,- bruto per maand (salarisschaal 10) op basis van 36 uren per week.
Standplaats
Wassenaar
Contractduur
1 jaar
Maximum aantal uren per week
32

Over de werkgever

Werkorganisatie Duivenvoorde

Werkorganisatie Duivenvoorde werkt voor twee gemeenten: Voorschoten en Wassenaar. Opgericht in 2013 zijn wij een jonge organisatie met een oude herkomst. De organisatie heeft een prettige en informele werksfeer en er zijn volop ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken ondernemende en resultaatgerichte mensen die hun ervaring, creativiteit en talent willen inzetten in de Werkorganisatie. Wij horen graag van je wanneer je belangstelling hebt te werken voor het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving.

Publiekszaken

De afdeling Publiekszaken (PU) vormt de ingang en toegang voor onze inwoners, bedrijven en instellingen tot diverse overheidsdiensten en omvat circa 100 medewerkers. De afdeling PU bestaat uit vijf teams, te weten het team Klant Contact Centrum, het team Vergunningen, het team Post & Archief, het team Basisregistraties en het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving. Het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving zet zich in op het gebied van openbare orde en veiligheid, crisisbeheersing, bouwtoezicht en toezicht openbare ruimte.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

vacatures@wodv.nl