Manager Beheer Watersysteem

Hoogheemraadschap van Delfland Bachelor - HBO 32 - 36 uur

Omschrijving

Als manager programmeer je het groot onderhoud en nieuwbouw voor ons watersysteem; waterkwaliteit en waterkwantiteit. In deze programmering houd je rekening met alle doelen van Delfland. Je zorgt samen met de betrokken afdelingen voor de planmatige vervangingen en modificaties van de assets en verbeterprojecten zodanig dat de maximale waarde vanuit de assets geleverd kunnen worden en de assets aan de veiligheidsnormen voldoen. Je ontwikkelt diverse (meerjaren) plannen en signaleert behoeften aan beleidsinstrumenten. Samen met de assetmanager werk je op strategisch en tactisch niveau. Je maakt deel uit van het tactische team; de assetmanager, drie objectbeheerders en een beleidsadviseur.

Functie eisen

Luister- en communicatieve vaardigheden zijn nodig om als manager beheer watersysteem goed samen te kunnen werken met verschillende afdelingen. Organisatorische en bestuurlijke sensitiviteit helpen je tegengestelde belangen te overbruggen, draagvlak te creëren en samen te komen tot creatieve oplossingen of tijdig te escaleren naar de assetmanager. Daarnaast verwachten we zelfstandigheid, daadkracht en resultaatgerichtheid van je.

Assetsturing staat nog in de kinderschoenen. Samen met de afdelingen moeten we als tactische lagen nog stappen zetten om steeds meer volgens de principes van assetmanagement te gaan werken. Doorzettingsvermogen mag niet ontbreken als competentie.

Daarnaast neem je het volgende mee:
 • Academisch werk- en denkniveau; Minimaal een afgeronde, relevante hbo-opleiding bijvoorbeeld watermanagement
  • Ervaring met assetmanagement;
 • Meerdere jaren ervaring met financiën, jaarrekeningen, facturatie, offertes en begrotingen.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Hoogheemraadschap van Delfland
Min. Salaris
€4264 bruto per maand
Max. Salaris
€6041 bruto per maand
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

 • We bieden jou een dienstverband van 32-36 uur per week
 • Deze functie is ingedeeld in schaal 12 van de CAO Waterschappen. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal € 6.041,- bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur.
 • Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van circa 21% van het bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dat budget kan je volledig naar eigen inzichten inzetten voor verschillende doelen, waaronder verlof of zelfontplooiing.
 • Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden en een collectieve ziektekostenverzekering
 • € 6.000,-, opleidingsbudget (voor een periode van 5 jaar)
 • Flexibel werken thuis en op kantoor - zo houd je werk en privé in balans
 • Eenmalige thuiswerkvergoeding van €850,- voor het inrichten van je thuiswerkplek en een dagelijkse thuiswerkvergoeding van €3,-
Indiensttreding bij het Hoogheemraadschap van Delfland vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent Gedrag natuurlijke personen (VOG), afgegeven door Dienst Justitie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De kosten hiervoor krijg je vergoed. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden voor deze functie stuur dan uiterlijk 5 oktober 2022 je brief en je CV via onderstaande link. De eerste gesprekken voor deze functie staan gepland op 10 oktober 2022. We vragen je hier rekening mee te houden.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jaap Korf, assetmanager (06-51545716). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met recruitment@hhdelfland.nl.

Over de werkgever

Hoogheemraadschap van Delfland

De afdeling Beheer & Programmering Assets (BPA) werkt op het tactische vlak en zo verbinden we de operatie met strategie. BPA ondersteunt de assetmanagers, zorgt voor implementatie van (strategisch) beleid en beheert instrumenten die we nodig hebben voor het uitvoeren van onze kerntaken (zoals de legger en waterakkoorden). We zijn bovendien betrokken bij alle waterthema's: waterketen, waterkwaliteit, waterkwantiteit en waterkeringen. Dat maakt dat verbinding en samenwerking cruciaal is voor deze functie, maar ook om succesvol te kunnen zijn binnen onze afdeling!

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

ilubach@hhdelfland.nl