MBO - Stagiaire gezocht voor team Financiële Administratie

Gemeente Leidschendam-Voorburg MBO 20 - 36 uur

Omschrijving

De processen van de AM medewerkers betreft; de Postbehandeling, vastleggen van verplichtingen, vastleggen van inkoopfacturen, invorderingen, betalingen, vastleggen dagafschriften, aanmaken en muteren van relatie gegevens, aangifte IB47, memoriaalboekingen, vastleggen betalingsverkeer.

Jouw takenpakket zal voornamelijk op de volgende onderdelen komen te liggen. Het vastleggen van verplichtingen en inkoop facturen, de postbehandeling en verdere lichte administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de (AM) Administratieve medewerkers.

Functie eisen

  • MBO niveau 4 , leergang jaar 3 of leergang jaar 4 met profiel administratie/ict
  • Wat kennis van administratieve processen.
  • Specifieke vaardigheid: Wat kennis van financiële softwarepakketten.
  • Wat kennis van Word en Excel.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg
Min. Salaris
€150 bruto per maand
Max. Salaris
€625 bruto per maand
Standplaats
Leidschendam
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

  • Een MBO stage,
  • De stageovereenkomst van LV zal van toepassing zijn
  • Vergoeding volgens de stagevergoeding richtlijn van de gemeente LV.
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en studiefaciliteiten

Bijzonderheden

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Peter Boelens en of Marcel van de Salm, via het telefoonnummer 14070.

Integriteit
Wij hechten als organisatie veel waarde aan integriteit. Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een identiteitscontrole behoren dan ook tot de selectieprocedure. Daarnaast kan het nagaan van referenties onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over de werkgever

Gemeente Leidschendam-Voorburg

De afdeling Bedrijfsvoering werkt vraaggericht en levert ondersteuning en kwalitatief hoogwaardig en integraal advies aan alle afdelingen binnen de gemeentelijke organisatie. Bedrijfsvoering doet dit om er voor te zorgen dat de gemeente Leidschendam-Voorburg haar beleidsdoelen haalt binnen de beschikbare middelen en de gestelde kaders. De adviseurs van Bedrijfsvoering zijn onafhankelijk en geven professioneel advies op basis van wet- en regelgeving en bestuurlijke- en organisatiedoelen. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit zo'n 108 medewerkers.

De werkzaamheden van Team Financiële Administratie
Het Team Financiële Administratie bestaat uit 19 medewerkers die als taak hebben het verzorgen van de centrale financiële administratie van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Onderdeel van dit team betreft de (AM) Administratief Medewerkers. Dit team bestaat uit 4 medewerkers.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

mdapper@leidschendam-voorburg.nl