Medewerker Communicatie

Werkorganisatie Duivenvoorde Bachelor - HBO 32 uur

Omschrijving

Het werken in een communicatieteam brengt veel afwisseling met zich mee. Niet alleen doordat er veel verschillende activiteiten en projecten te vinden zijn, maar ook doordat er buiten de kantoormuren altijd wel ergens iets gebeurt wat van ons van belang is. Veel van de dynamiek in de buitenwereld bereikt ons via digitale kanalen. Wij gebruiken die op onze beurt ook weer voor de interactie met de buitenwereld. Jij gaat daar een belangrijke rol in spelen door het uitvoeren van onder meer de volgende taken:

 • Je werkt samen met het webteam aan content voor de websites van beide gemeenten. Je houdt webpaginas actueel en stemt teksten af met de beleidsambtenaar. Hierin heb je een aanjagersrol.
 • Je maakt en publiceert relevante posts voor sociale media gericht op de doelgroep en creëert hiermee interactie.
 • Je helpt met het uitlezen en duiden van de website statistieken en brengt deze onder de aandacht in de organisatie.
 • Je denkt mee over de optimalisatie van de opbouw van websites, zoals menustructuren, toptaken en de inrichting van de homepage en paginas.
 • Je bent sparringpartner en vervanger van je collega op het gebied van vormgeving en opmaak. Je kunt dus uit de voeten met programmas als InDesign en Photoshop.

Wij verwachten dat je naast deze taken nog wat tijd over hebt, zodat je bijvoorbeeld kunt meehelpen in projecten. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ambities zal worden gekeken naar werkzaamheden die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en voorzien in de behoeften van de organisatie.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal een HBO-opleiding op het gebied van Communicatie.
 • Je hebt werkervaring, bij voorkeur bij de (gemeentelijke) overheid.
 • Je hebt werkervaring met digitale media en sociale media en kent nieuwe ontwikkelingen hierin.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt schrijven voor verschillende doelgroepen, ook op B1-niveau.
 • Je hebt werkervaring in programmas als Adobe CC, sociale media monitoringssystemen, SIM Analytics, CMS (bij voorkeur SIM en Typo3).
 • Je bent oplossingsgericht en zoekt actief de samenwerking met je collegas.
 • Je hebt inlevingsvermogen, bent omgevingsbewust en hebt een goede politieke antenne.

Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan voor 32 tot 36 uur per week. Aanstelling vindt plaats voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed en volledig functioneren. Het salaris is afhankelijk van je kennis, ervaring en opleiding en bedraagt minimaal 2.591,- en maximaal 3.805,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 9: salarispeil januari 2018) exclusief 17,05% Individueel Keuze Budget.

Daarnaast hebben wij onder meer de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Het Individueel Keuzebudget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget. Je kunt zelf beslissen wanneer je dit budget (gedeeltelijk) wil laten uitbetalen en hebt tevens de mogelijkheid om verlof te kopen en te verkopen.
 • Opname in het ABP-pensioenfonds.
 • Een collectiviteitskorting op de ziektekostenpremie (bij de verzekeraars die zijn aangesloten bij de zorgverzekering gemeente) en een tegemoetkoming in de premiekosten van 168,- per jaar.
 • Een sportbijdrage van 300,- bruto per jaar.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
 • Opleidingsmogelijkheden. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen. Dit stimuleren wij door middel van opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en workshops via onze interne opleidingstool Studio Duivenvoorde.
 • Binnendienstmedewerkers ontvangen standaard een hybride laptop plus smartphone, waarbij voor de smartphone gekozen kan worden uit verschillende typen van Apple of Samsung.

Contact
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Leonoor Buitelaar (0613705126), adviseur digitale media, of Laura Jongeneel (0622403103), senior communicatieadviseur.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je gemotiveerde reactie met CV via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van Annemieke Pelt. Vermeld in je brief het vacaturenummer 18-033. Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 12 december 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Werkorganisatie Duivenvoorde
Min. Salaris
€2591 bruto per maand
Max. Salaris
€3805 bruto per maand
Salarisomschrijving

Het salaris is afhankelijk van je kennis, ervaring en opleiding en bedraagt maximaal 3.805,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Standplaats
Wassenaar
Contractduur
Eén jaar
Maximum aantal uren per week
36

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

vacatures@wodv.nl