Medewerker DIV

Werkorganisatie Duivenvoorde MBO 25 - 26 uur

Omschrijving

Als medewerker DIV vind je het leuk om collegas door de hele organisatie te helpen en te ondersteunen op het gebied van informatiebeheer en digitalisering. Je draagt mede zorg voor een kwalitatieve hoogwaardige uitvoering van (digitale) archivering en ondersteunt, adviseert en controleert de medewerkers bij het gebruik van het Document Management- en Zaaksysteem (Decos Join). Je bewaakt de kwaliteit van de informatiehuishouding zodat de medewerkers altijd beschikken over de juiste gegevens die zij nodig hebben voor de uitvoering van hun werkzaamheden. Door je rol en positie in de organisatie is het van groot belang dat je op de hoogte bent van landelijke ontwikkelingen op het gebied van informatie maar ook ontwikkelingen als bv. omgevingswet, AVG en daar actief op inspeelt.

Je draagt bij aan de ontwikkeling binnen de Werkorganisatie Duivenvoorde van zaakgericht werken. Hierbij controleer je of het Documentair Structuur Plan (DSP) goed werkt in de praktijk en of het aansluit bij de werkprocessen van de diverse afdelingen. Je communiceert hierover door middel van o.a. managementrapportages (termijnbewaking, doorlooptijden) e.d. met de procesverantwoordelijken.

Functie eisen

Jouw werkervaring en kennis op het gebied van digitale documentstromen maken dat jij continue streeft naar kwaliteitsverbetering. Naast de competenties nauwkeurigheid, klantgerichtheid en ordelijkheid blijkt uit jouw profiel dat jij beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en het vermogen om verbanden te leggen. Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding SOD-1, LARM of vergelijkbaar. Ook heb jij aantoonbare werkervaring op het gebied van digitale DIV binnen een gemeentelijke organisatie. Daarnaast kun je makkelijk overweg met verschillende geautomatiseerde systemen.

Als wij straks met jou in gesprek gaan wordt duidelijk, dat jij een professional bent, die zowel zelfstandig als in een team kan werken. In jouw omgang met klanten en collegas blijkt dat jij behulpzaam, leergierig en enthousiast bent.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie voor 25,5 uur per week. Je krijgt een functie voor één jaar met kans op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van je kennis, ervaring en opleiding en bedraagt maximaal 2.986,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 7, salarispeil januari 2018), exclusief 17,05% Individueel Keuze Budget (IKB). Het Individueel Keuzebudget is een vrij besteedbaar budget, waarbij je zelf kunt beslissen wanneer je het budget wil laten uitbetalen en dat de mogelijkheid biedt om (bovenwettelijk)verlof te kopen of te verkopen. Opname in het ABP-pensioenfonds. Een collectiviteitskorting ziektekosten via een verzekeraar aangesloten bij de zorgverzekering gemeente. Een sportbijdrage van 300,- bruto per jaar. En gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Wij hebben daarnaast goede studie en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit stimuleren wij door middel van opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en workshops via onze interne opleidingstool Studio Duivenvoorde. Je krijgt standaard een hybride laptop plus smartphone in bruikleen waarbij voor de smartphone gekozen kan worden uit verschillenden typen van Apple of Samsung.

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Van Oorschot, Teamleider Post en Archief, telefoonnummer 088-6549361.

Solliciteren
Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Vul via de onderstaande link het sollicitatieformulier in, met als bijlage een gemotiveerde reactie plus CV ter attentie van R. van Oorschot. Vermeld in je brief het vacaturenummer 19-019. Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk op 11 augustus 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Werkorganisatie Duivenvoorde
Min. Salaris
€2040 bruto per maand
Max. Salaris
€2986 bruto per maand
Salarisomschrijving

Het salaris bedraagt maximaal 2.986,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Standplaats
Wassenaar
Contractduur
Eén jaar
Maximum aantal uren per week
26

Over de werkgever

Werkorganisatie Duivenvoorde

Werkorganisatie Duivenvoorde werkt voor twee gemeenten: Voorschoten en Wassenaar. Opgericht in 2013 zijn wij een jonge organisatie met een oude herkomst. De organisatie heeft een prettige en informele werksfeer en er zijn volop ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken ondernemende en resultaatgerichte mensen die hun ervaring, creativiteit en talent willen inzetten in de Werkorganisatie.

Publiekszaken

De afdeling Publiekszaken vormt de ingang en toegang voor onze inwoners, bedrijven en instellingen tot diverse overheidsdiensten en omvat circa 100 medewerkers. De afdeling PU bestaat uit vijf teams, te weten het team Klant Contact Centrum, het team Vergunningen, het team Post & Archief, het team Basisregistraties en het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

vacatures@wodv.nl