Medewerker GIS

Hoogheemraadschap van Delfland MBO 36 uur

Omschrijving

Als medewerker Geografische Informatiesystemen werk je voor projecten en processen in de gehele organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van GIS-producten, zoals kaarten, web- en storymaps, het ontsluiten van data, het verbeteren van de kwaliteit van onze kerngegevens en de uitlevering van gegevens aan derden. Daarnaast draag je zorg voor GIS-ondersteuning bij onze werkprocessen, zoals het leggerproces, vergunningverlening, peilbesluiten, veiligheidstoetsing van waterkeringen, onderhoudsbestekken en afvalwatertransportwerken. Het merendeel van je tijd ben je kwijt met het verwerken, checken, analyseren en presenteren van geografische gegevens, die vanuit de gehele Delflandorganisatie worden gegenereerd.

Functie eisen

Je werkt vanuit je interesse voor het GIS vakgebied, je hebt inhoudelijke kennis van de opbouw van ruimtelijke databases en datamodellen, inzicht in ruimtelijke processen en grafische vormgeving. Je bent creatief, vernieuwend en initiatiefrijk in het bedenken en uitwerken van deze oplossingen. Verder heb je een proactieve, faciliterende houding, vind je het leuk om problemen goed op te lossen en kan je je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Tevens beschik je over MBO/HBO werk- en denkniveau, afleidend uit je ervaring en heb je een opleiding op het vakgebied. Je hebt kennis van en ervaring met het ESRI GIS platform en met editing, scripting en (geo)databases. Bij voorkeur heb je kennis van Python, FME en 3D. Je bent in grote lijnen bekend met de primaire processen van een waterschap.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Hoogheemraadschap van Delfland
Min. Salaris
€2781 bruto per maand
Max. Salaris
€3695 bruto per maand
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

  • Bij deze functie hoort een salaris dat afhankelijk is van je opleiding, kennis en ervaring van maximaal van €3.695,- bruto per maand.
  • Een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Je kan flexibel werken: Delfland vindt de balans werk-privé erg belangrijk!
  • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, vele opleidingsmogelijkheden en een collectieve ziektekostenverzekering.
  • Flexibel werken op een kantoor in het centrum van Delft of vanuit huis. We verwachten dat je de helft van de tijd op kantoor aanwezig bent.
  • Een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 21% van het salaris. Dit budget geeft jou de vrijheid om zelf te beslissen of je extra verlof wil kopen, een studie wil financieren of bijvoorbeeld je basissalaris maandelijks wil aanvullen.
  • Wij investeren in jouw ontwikkeling met een persoonlijk opleidingsbudget van €6000,- welke je kan besteden gedurende een periode van 5 jaar.
  • Een eenmalig thuiswerkbudget van €850,- voor het inrichten van je thuiswerkplek en een dagelijkse thuiswerkvergoeding van €3,-
  • "Bij Delfland zetten we ons actief in op het gebied van duurzaamheid en hebben we ons tot doel gesteld om in 2030 CO2-neutraal en in 2050 volledig circulair te zijn. In dit licht hebben we bijvoorbeeld een mobiliteitsregeling, waarin werknemers gestimuleerd worden om gebruik te maken van fiets of OV."

Bijzonderheden

Een aanstelling bij Delfland is onder de voorwaarde dat je een positieve Verklaring Omtrent Gedrag natuurlijke personen (VOG) ontvangt.

Wil je meer informatie? Bel dan met Gerjon Gelling, coördinator Geo-Informatie, (015)-2608134. Voor vragen over de procedure neem dan contact op met recruitment@hhdelfland.nl

Hoe reageren?

Je kan tot en met 2 oktober 2022 reageren via de button 'Solliciteren' onderaan deze pagina. De eerste gesprekken staan gepland op 10 oktober 2022.

Over de werkgever

Hoogheemraadschap van Delfland

De afdeling Informatiemanagement en Gegevensbeheer (IMG) is dé dienstverlener binnen Delfland op het gebied van de digitalisering en informatievoorziening. Het team ontwikkelt informatie- en digitaliseringsbeleid en implementeert dit vastgestelde beleid. Het team Geo-informatie is onderdeel van de afdeling. Het team adviseert en ondersteunt de primaire en bedrijfsvoeringprocessen inzake GIS-applicatiebeheer (functioneel en technisch), Geo-informatie en gegevensbeheer en voert het beheer uit.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die de functie gaat vervullen van; Medewerker Geografische Informatiesystemen

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

ilubach@hhdelfland.nl