Medewerker Ontwikkeling Gezond Gedrag en Preventie

Gemeente Westland Bachelor - HBO 16 uur

Omschrijving

18 uur (tijdelijk tot 1 juli 2019)

Projectleider Preventie “Voorkomen is beter”

De gemeente Westland streeft ernaar de gezondheid van de Westlandse burgers te bevorderen. Het gaat hierbij om de aanpak in de keten. Je moet hierbij denken aan reductie van alcohol- en drugsgebruik, verbetering van voeding, bevordering van sport etc. Vanuit het Sociaal Beleidskader Westland wordt er derhalve projectmatig aan dit onderwerp gewerkt. Jij bent niet alleen de projectleider maar voert ook zelf taken uit. Hierbij werk je intensief samen met de collega;s van de clusters Beleid , Dienstverlening en Bedrijfsvoering. Daarnaast werk je vooral met de externe partners. Wij zijn per 1 januari op zoek naar een beleidsmedewerker Gezondheid voor de periode van een half jaar. Jij vervangt de huidige medewerker gezondheid die tijdelijk andere taken heeft gekregen.

Functie eisen

  • Je bent een zakelijk en daadkrachtig type en staat stevig in je schoenen;
  • Het werkveld "gezondheid" heeft voor jou geen geheimen;
  • Je bent resultaatgericht: je weet beleidsvragen om te zetten in een concrete uitvoeringsopgave. Je voert periodiek overleg met je opdrachtgever om de voortgang van opdrachten professioneel te bewaken. Zo nodig stuur je bij;
  • Je weet de relaties die daarvoor nodig zijn op basis van gelijkwaardigheid op te bouwen en te onderhouden. Onderhandelen, overtuigen en medewerking verkrijgen zijn vaardigheden waarover je aantoonbaar beschikt;
  • Je bent je bewust dat je in een politiek bestuurlijke context werkt en weet wat dit van jou vraagt. Je weet op de juiste momenten te schakelen en zorg te dragen voor goede afstemming in de volle breedte van uitvoering tot bestuur;
  • Je weet dan ook naast procesmatige en inhoudelijke invulling hoe je de randvoorwaarden organiseert om resultaat te boeken.
Buiten het feit dat je prima zelfstandig kunt opereren, weet je wanneer je moet escaleren. Je treedt op als vertegenwoordiger van de gemeente en adviseert management en het bestuur.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en beschik je minimaal over een afgeronde HBO-opleiding en/of HBO+ werk- en denkniveau? Dan voeren wij graag een gesprek met jou.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Westland
Min. Salaris
€2795 bruto per maand
Max. Salaris
€4859 bruto per maand
Standplaats
Naaldwijk
Maximum aantal uren per week
20

Overige arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een informele en collegiale werksfeer en flexibele werktijden die passen bij eigentijds werken. De gemeente Westland heeft een goede pensioenregeling en kent een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met faciliteiten op het gebied van opleiding (waaronder de Westlandse School) en het individueel keuzebudget met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets. Bij gebleken geschiktheid kan het salaris oplopen tot € 4.859,00 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur. Het betreft een tijdelijke functie voor 18-20 uren per week voor de periode tot 1 juli 2019.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Erik Hofstede, teamleider Sociaal domein, telefoon: 0174-67 2401/ mail: erhofstede@ gemeentewestland.nl of met Lucia van de Brande, Strategisch regisseur Sociaal Domein, telefoon 0174-67 2003/ mail: lmvdbrande@gemeentewestland.nl.

De eerste gesprekken worden op een nog nader te bepalen moment gepland.

Interesse in deze functie, solliciteer dan voor 13 december 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

wervingselectie@Gemeentewestland.nl