Projectleider Gebiedsontwikkeling

Gemeente Leidschendam-Voorburg Master/doctoraal 32 - 36 uur

Omschrijving

Ben jij die bevlogen en overtuigende projectleider met ervaring in het aansturen van ruimtelijke projecten? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat je doet
Als projectleider gebiedsontwikkeling werk je aan het realiseren van woningbouwplannen en stedelijke gebiedstransformaties. Je geeft leiding aan projecten met hoge politieke, financiële en/of maatschappelijke impact en een grote invloed op de omgeving of samenleving.

Je weet projecten in goede banen te leiden door goed samen te werken en de leiding te pakken om het projectresultaat te bereiken. Jij weet de juiste partijen aan elkaar te verbinden en geeft vorm en richting aan samenwerkingsverbanden. Communicatie met verschillende belanghebbenden en acteren binnen een politiek krachtenveld zijn belangrijke onderdelen binnen deze rol.

Voor deze vacature zijn we specifiek op zoek naar een projectleider die vaart kan maken met het realiseren van woningbouw in onze gemeente. Een trackrecord op dit aspect is een pré.

Functie eisen

  • Je functioneert op WO- niveau en hebt minimaal een afgeronde opleiding op bijvoorbeeld stedenbouw, planologie, sociale geografie, bestuurskunde, rechten of politicologie
  • Een afgeronde Master City Developer is een pre
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in leiding geven aan complexe en strategische gebiedsontwikkelingsprojecten

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg
Min. Salaris
€4279 bruto per maand
Max. Salaris
€5872 bruto per maand
Standplaats
Leidschendam
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

  • Dit betreft een vaste baan voor 32 tot 36 uur per week
  • Een maximaal bruto maandsalaris van € 5960 per maand op basis van een 36-urige werkweek (salarisschaal 12), afhankelijk van je opleiding en ervaring
  • Individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% van het salaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en studiefaciliteiten
  • IPhone, een laptop en thuiswerkvoorzieningen

Bijzonderheden

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Marian Rood, Afdelingshoofd PMA, via het telefoonnummer 14070.

Integriteit
Wij hechten als organisatie veel waarde aan integriteit. Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG), een diplomacontrole en een identiteitscontrole behoren dan ook tot de selectieprocedure. Daarnaast kan het nagaan van referenties onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over de werkgever

Gemeente Leidschendam-Voorburg

De afdeling Project Management en Advies (PMA) is kenniscentrum op het gebied van project-,en programmamanagement. De projectleiders van de afdeling PMA werken aan uiteenlopende projecten in de stad. Om de komende jaren de woningvoorraad uit te kunnen breiden, is binnenstedelijke verdichting nodig. De afdeling is daarom op zoek naar een projectleider gebiedsontwikkeling met ervaring in transformatie van het bestaande stedelijke gebied.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

psa@leidschendam-voorburg.nl