Rayonmanager Afvalinzameling

Gemeente Zoetermeer MBO 36 uur

Omschrijving

Dit is de rol

Samen met 2 collega-rayonmanagers, een planner en collega’s van de binnen- en buitendienst werk je aan de efficiënte en milieuvriendelijke inzameling en verwerking van afval. Als de wagens op het goede moment rijden, de containers op tijd worden geleegd en de inwoners tevreden zijn over onze dienstverlening, weet jij dat je daar een belangrijke bijdrage aan hebt geleverd. Daar mag je trots op zijn. Het Zelfbrengdepot, boven- én ondergrondse containers, afvalscheiding, recycling en moderne, efficiënte voertuigen. De 50 medewerkers van de afdeling Afvalinzameling zorgen voor de milieuvriendelijke inzameling en verwerking van al het Zoetermeerse afval. Jouw rol als rayonmanager is daarbij heel belangrijk.

Jij zorgt voor de inzet van de medewerkers van je rayon. Van het houden van werkoverleg, naleving van de arbo-richtlijnen en begeleiding tot het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je bent verantwoordelijk voor de voertuigen en het budget. Je houdt de voortgang van het werk goed in de gaten en je handelt meldingen of klachten van inwoners af. Je draait bij toerbeurt diensten als storingsdienstopzichter en in de wintermaanden organiseer je samen met collega’s de gladheidsbestrijding. Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van ons werk door het maken van rapportages, voor- en nacalculaties, offertes en door kleinschalige projecten te leiden. Een veelzijdige en verantwoordelijke functie dus met ruimte voor jouw vakmanschap en leidinggevende vaardigheden!

 

Functie eisen

Dit ben jij

Jij snapt dat afvalinzameling een vak is, je weet wat er bij komt kijken en wilt daar graag aan  meewerken. Je kunt met verschillende typen mensen omgaan en schakelt makkelijk tussen de diversiteit aan mensen én werkzaamheden. Je hebt plezier in het dagelijks aansturen, begeleiden en motiveren van je medewerkers: jij luistert om te begrijpen. Je laat je niet snel van je stuk brengen en kunt omgaan met onverwachte situaties.

 

Dit neem je mee

  • een diploma op niveau mbo-4, liefst aangevuld met de opleiding teamleider AMBOR
  • ervaring met de dagelijkse aansturing van een uitvoerend team

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Zoetermeer
Min. Salaris
€2865 bruto per maand
Max. Salaris
€4208 bruto per maand
Standplaats
Zoetermeer
Contractduur
1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren
Maximum aantal uren per week
36

Over de werkgever

Gemeente Zoetermeer

Afvalinzameling

De afdeling Afvalinzameling is verantwoordelijk voor de uitvoer van de taken die voortvloeien uit de afvalstoffenverordening. In die rol is zij naast inzamelaar ook regisseur van de afvoer van de huishoudelijke afvalstromen die in de gemeente Zoetermeer vrijkomen.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega