Secretaris regionale samenwerking Sociaal domein (24 uur)

Gemeente Delft MBO - 4 24 uur

Omschrijving

Je werkplek
Een echte participatiesamenleving en de stad van de innovatie zijn: dat zijn twee van de pijlers van de gemeente Delft. Je kunt je voorstellen dat er diverse doelen samenhangen met deze pijlers. Bij het cluster Samenleving, die bestaat uit de afdeling Advies en de afdeling Regie op Uitvoering, wordt er hard gewerkt aan het behalen hiervan. Zo voert Regie op Uitvoering, waar jouw functie onder valt, de wettelijke taken uit en levert het excellente dienstverlening aan collega’s. Ook zet het een kader op bij de opstart van innovaties, processen en maatschappelijke initiatieven. Een belangrijke, ondersteunende afdeling, dus.

Je rol
Als Secretaris regionale samenwerking Sociaal domein bied jij secretariële ondersteuning aan de Directeur Sociaal domein, zoals het opnemen van de telefoon, het voeren van de administratie en het beheer van de agenda. Jij bent de rechterhand van de directeur, én de ogen en oren. Zo signaleer je knelpunten en/of ontwikkelingen en weet deze op tijd door te spelen. Je bewaakt planningen, stemt activiteiten op elkaar af zodat doelen efficiënt kunnen worden behaald en gaat proactief aan de slag met kansen. Daarnaast organiseer je regionaal overleg en heb je persoonlijk contact met stakeholders.
Primair ben je de secretaris voor de directeur, maar het kan voorkomen dat Delftse collega’s die werken aan opgaven binnen het Sociaal domein jouw secretariële ondersteuning kunnen gebruiken. Natuurlijk sta jij klaar om hen bij te staan waar nodig.

Functie eisen

Jouw drie belangrijke competenties? Dat zijn omgevingsbewustzijn, resultaatgerichtheid en goed kunnen samenwerken. Hoe dat zich uit?
Omgevingsbewustzijn: je bent op de hoogte van maatschappelijke en/of politieke ontwikkelingen die relevant zijn voor het werkveld, je weet waar vergelijkbare organisaties mee bezig zijn en gebruikt je kennis effectief voor de gemeente.
Resultaatgerichtheid: je weet concrete doelen te formuleren voor jezelf en anderen, je bewaakt in de samenwerking dat resultaten worden behaald en je bent daadkrachtig.
Samenwerken: je koppelt op tijd terug, je wisselt proactief ideeën en informatie uit en je biedt (on)gevraagd hulp waar nodig.

Andere eisen
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO+ niveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare ondersteunende functie.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig in woord en geschrift.
  • Je kunt goed plannen en organiseren en bent nauwkeurig in jouw werkzaamheden.
  • Je weet het hoofd koel te houden, ook als er een deadline is, de werkdruk hoog is of moeilijke omstandigheden zich voordoen.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
24

Overige arbeidsvoorwaarden

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €3.805,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9).
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Bijzonderheden

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Barry van der Ende (Afdelingshoofd Regie op uitvoering) via telefoonnummer 06 20 97 79 81.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor 17 december 2018 via onderstaande button.

De eerste gesprekken vinden plaats op 08 januari 2019, de tweede ronde is op 17 januari 2019.

Medewerkers van de gemeente Delft hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

bvdende@delft.nl