Senior communicatieadviseur Sociaal Domein (36 uur)

Gemeente Delft Master/doctoraal 36 uur

Omschrijving

Je rol
Als senior communicatieadviseur is er een belangrijke taak voor jou weggelegd: je adviseert het bestuur en management. Dat doe je niet zomaar, je let altijd op de actualiteit en mogelijke issues voor je jouw advies geeft. Of je nu voor de directie, afdeling of projecten werkt, maakt voor jou niet uit. Jij hebt altijd oog voor het belang van allemaal. Soms is een advies over positionering of profilering niet genoeg en wordt er (een plan voor) een concrete actie aan je gevraagd. Voor jou is dat geen probleem, jij weet een goede bijdrage te leveren.

Je werkplek
Wat doet een gemeente eigenlijk allemaal? Niet elke Delftenaar kan alle taken opnoemen. En misschien weten twee collega’s van verschillende afdelingen niet eens van elkaar wat ze doen. Het team Communicatie, dat onder de afdeling Besturing valt, brengt daar verandering in. Zij informeren en betrekken inwoners, eigen medewerkers en andere betrokkenen bij het werk van de gemeente. In de newsroom komen analyse, communicatieadvies en woordvoering samen.

Functie eisen

Een stevige persoonlijkheid ben je. Met een flinke dosis overtuigingskracht, dat heb jij. Je bent analytisch, flexibel en proactief. Schakelen is voor jou geen probleem, het is 'slechts' een manier om het snelst bij een goed resultaat te komen. Ook ben je omgevingsbewust. Interne en externe ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de gemeente Delft of onderwerpen in jouw portefeuille spot je meteen. Als laatste ben je een echte verbinder en kun je uitstekend samenwerken.
Andere eisen:
  • Je hebt WO werk- en denkniveau en bent afgestudeerd in de richting Communicatie.
  • Je hebt minimaal 5 jaar (aantoonbare) ervaring als professional in een politiek-bestuurlijke omgeving.
  • Je hebt (aantoonbare) ervaring als woordvoerder.
  • Je hebt (aantoonbare) ervaring met advisering van management en met reputatiemanagement, factor C en stakeholdermanagement.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.859,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11).

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald. Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Bijzonderheden

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Paula Legen (Hoofd Communicatie) via telefoonnummer 06 52 73 86 97.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook en overtuig ons! Beschik jij over de gevraagde ervaring en voldoe je aan de specifiek gestelde functie-eisen? Upload dan jouw motivatie en CV vóór 1 januari 2019 via onderstaande button.

Goed om te weten: in de week van 7 januari 2019 worden de eerste selectiegesprekken gehouden en de tweede gespreksronde zal plaatsvinden in de week van 14 januari.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

isuiskens@delft.nl