Senior Inkoop Adviseur

Hoogheemraadschap van Delfland Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Delfland heeft een grote variëteit in aanbestedingstrajecten, variërend van enkelvoudig onderhands tot Europees. Als senior adviseur inkoop houd jij je bezig met het zelfstandig begeleiden, coördineren en bewaken van die aanbestedingstrajecten, inclusief het adviseren van budgethouders en managers. Delfland koopt voornamelijk zelfstandig in maar doet dat ook in samenwerking met andere waterschappen.

Met de budgethouders en managers van Delfland bouw je een relatie op als business partner en onderhoud je deze door regelmatig contact. Onderdeel daarvan is de noodzakelijke kennisontwikkeling in de afdelingen voor wie jij het vaste aanspreekpunt bent. Samen met de collega’s in het inkoopteam draag je bij aan de uitrol en toepassing van het inkoopbeleid.

Je bent een sparringpartner binnen het inkoopteam en draagt actief en constructief bij aan de gezamenlijke kennisontwikkeling binnen het inkoopteam. Tot slot draag je als adviseur bij aan het aantoonbaar rechtmatig uitgeven van belastinggeld. De inkooptrajecten variëren en zullen gericht zijn op werken, leveringen en diensten. Natuurlijk doe je dit in constante afstemming met de organisatie en zal je gericht op samenwerking tot het gewenste resultaat komen.

Functie eisen

Jij hebt een echte hands on mentaliteit en bent een business partner voor de organisatie, waarbij je altijd de grenzen bewaakt van tijd, budget, middelen en inzet. Ook kan je systematisch problemen en complexe situaties doorgronden en verbanden leggen Je bent van nature iemand die mensen in hun kracht zet en voorziet van de juiste kennis en kunde om zodoende hun functie tot het juiste niveau te brengen.

Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde relevante HBO opleiding
 • Aantoonbare actuele kennis van aanbestedingsregels en jurisprudentie.
 • Minimaal 3 jaar recente werkervaring op het gebied van zelfstandig begeleiden van aanbestedingstrajecten.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Hoogheemraadschap van Delfland
Min. Salaris
€3824 bruto per maand
Max. Salaris
€5340 bruto per maand
Standplaats
Delft
Contractduur
één jaar
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

 • Delfland biedt jou een salaris dat afhankelijk is van je opleiding en werkervaring. Deze functie is ingedeeld in schaal 11 van de CAO Waterschappen minimaal €3.824 en maximaal € 5.340, - bruto per maand.
 • De functie is fulltime voor 36 uur per week.
 • Een contract voor 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een Individueel KeuzeBudget (IKB) van 21% van het salaris. Dit budget geeft jou de mogelijkheid om zelf te beslissen of je extra verlof wil kopen, een studie wil financieren of bijvoorbeeld je basissalaris maandelijks wil aanvullen
 • Wij stellen € 6.000, - beschikbaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling, dit noemen wij 'Persoonsgebonden Basis Budget', waar het om gaat is dat wij jou stimuleren jezelf te ontwikkelen.
 • Bij ons is hybride werken zeker een optie. Werk en privébalans vinden wij erg belangrijk.
 • Je krijgt een NS-businesscard of als je niet met het OV reist, dan krijg je netto € 0,19 per km. Je kan ook tegen gunstige voorwaarden een fiets aanschaffen voor je woon-werkverkeer.
 • Samen met Fello bieden wij mantelzorgondersteuning. We vinden het namelijk belangrijk dat werkende mantelzorgers ondersteund worden.
 • Een eenmalig thuiswerkbudget van €850,- voor het inrichten van je thuiswerkplek en een dagelijkse thuiswerkvergoeding van €3,-.

Bijzonderheden

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Anton Tieleman 06-31632803, Afdelingshoofd Financiën Inkoop en Contractbeheer. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marieke Jager, Recruiter, mjager@hhdelfland.nl of 06-14028319.

Enthousiast?
Stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV uiterlijk 12 december a.s. via de link.
De 1e gespreksronde staat gepland voor 19 december 2022. We streven ernaar om de procedure daarna binnen 2 weken volledig af te ronden.

Over de werkgever

Hoogheemraadschap van Delfland

Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft een belangrijke maatschappelijke taak: wij zorgen voor droge voeten en schoon water in een dichtbevolkt en intensief gebruikt stukje Nederland. En hoewel Delfland 733 jaar bestaat, zijn we allesbehalve ouderwets. We besteden veel aandacht aan belangrijke maatschappelijke thema's zoals klimaatadaptatie, duurzaamheid, circulariteit en inclusiviteit. Geworteld in het verleden werken we zo, samen met verschillende partijen, aan een mooie toekomst voor ons gebied en onze inwoners!

De afdeling waar je komt te werken

De afdeling is een echte expertiseafdeling met financiële en inkoop professionals in twee clusters. Het financiële cluster houdt zich bezig met alle facetten van de planning- en control cyclus. Het cluster inkoop en contractbeheer ondersteunt de organisatie bij alle stappen van een inkoopproces. Het cluster telt 8 medewerkers, de sfeer is ontspannen en informeel en je toekomstige collega's hebben drive om de processen te verbeteren, de ondersteuning verder professionaliseren en de rol van sparringpartner op een hoger plan te tillen.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

mjager@hhdelfland.nl