Senior inkoop- en contractadviseur

Gemeente Delft Bachelor - HBO 28 uur

Omschrijving

Je werkplek
Twee belangrijke pijlers van de gemeente Delft zijn het feit dat we een stad van innovatie en een participatiesamenleving zijn. Maar om dat te kunnen blijven, zijn er bepaalde richtlijnen nodig. Ook binnen het sociale domein. Dat is waar de cluster Samenleving – en daarbinnen, de afdeling Regie op Uitvoering – om de hoek komt kijken. Zij voeren wettelijke taken uit en stellen een kader op voor de opstart van innovaties, processen en diverse maatschappelijke initiatieven.

Je rol
Wat wordt jouw taak hierbinnen? Allereerst adviseer jij over de (regionale) inkoopstrategie, stel jij inkoopplannen op en regisseer en begeleid je aanbestedingstrajecten. Je beheert budgetten en onderhoudt actief contacten met onze partners, zoals externe samenwerkingspartners binnen het Sociaal Domein en belangrijke leveranciers. Daarnaast ga jij natuurlijk over contracten: je adviseert over contracten en stelt ze waar nodig ook zelf op. Hier hoort ook het contractmanagement bij: voldoen alle contracten nog aan de voorwaarden? Worden ze actief nageleefd? Jij zit er bovenop.

Functie eisen

Je profiel
Jij wordt een van de ambassadeurs van gemeente Delft. Je werkt graag met collega's én relaties - en weet hen ook enthousiast te krijgen over diverse zaken en werkzaamheden. Je bent communicatief sterk, kunt commercieel handelen en neemt graag initiatief. Ondernemerszin, creativiteit en analytisch vermogen: deze drie competenties zijn jou op het lijf geschreven.

Andere eisen:
  • Je hebt minimaal een HBO of Post Hbo-opleiding.
  • Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 5 jaar in de functie van senior inkoop- en contractadviseur voor gemeenten.
  • Je bent tussen de 24 en 28 uur beschikbaar.
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 5 jaar met samenwerken in regionaal verband.
  • Je hebt kennis van inkoopstrategieën, contractmanagement en diverse (Europese) aanbestedingsprocedures.
  • Je hebt kennis van en ervaring met bedrijfseconomische en organisatorische principes.
  • Je hebt kennis van en ervaring met inkoop in het sociaal domein.
  • Je hebt ervaring met onderhandelingsprocessen.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
28

Overige arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.859,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11).
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Bijzonderheden

Meer informatie of direct solliciteren
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Saskia Vogels (senior inkoop- en contractadviseur van de afdeling Regie op uitvoering) via telefoonnummer 06 53 98 87 78.
Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw CV voor 24 juli 2019 via onderstaande button.

Acquisitie niet gewenst voor deze vacature

Over de werkgever

Gemeente Delft

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

bvdende@delft.nl