Senior Projectvoorbereider Civiel

Gemeente Delft Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt
De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

Je rol
Bij projecten op (meestal civiele) werken in de openbare ruimte zorg jij voor de vaktechnische voorbereiding. Wat dat inhoudt? Je bent binnen de projectteams verantwoordelijk voor de ontwerpen, contracten en conditionering. Daarnaast verzorg je de aansturing van externe ingenieursbureaus. De uitvraag, beoordeling van offertes, bewaking van de voortgang en het toetsen van de kwaliteit vallen hier bijvoorbeeld onder. Toch heb je nog meer rollen. Die van adviseur bijvoorbeeld, als het gaat om de aanpak, planning en de kosten van het project. Die van sparringpartner en vraagbaak voor jouw collega-projectvoorbereiders. Of die van coördinator binnen het team, een rol die jou als senior op het lijf is geschreven.

Je werkplek
De gemeente werkt hard aan ontwikkeling, investeringsopgaven, projectmatig onderhoud en initiatieven in de stad . Dat levert een behoorlijk aantal projecten op, waar onder andere de afdeling Realisatie (onder de portefeuille Ruimte en Economie) voor wordt ingezet. Zij richt zich op de realisatie van deze zichtbare aanpassingen in de openbare ruimte
De afdeling en haar teams staan altijd open voor kennis en input van collega’s. Je krijgt dan ook alle ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld projectmatig werken, risicomanagement en het geven van een goed aanbesteding- en contractadvies.

Functie eisen

Je profiel
Bij Delft hanteren we drie kerncompetenties: samenwerken, omgevingsbewustzijn en resultaatgerichtheid. Graag zien we deze dan ook in jou terug. Hoe kenmerk jij je nog meer? Als oplossingsgericht persoon die belangen weet te verenigen om samen resultaten te boeken.
Andere eisen:
  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in Civiele Techniek;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met projectvoorbereiding;
  • Je bent tussen de 24 en 36 uur beschikbaar;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met UAV-gc;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je hebt ervaring met regievoering (werken als opdrachtgever met externe advies- en ingenieursbureaus).

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4225,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10).
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.
Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Meer informatie of direct solliciteren
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Nieko Kamping (Afdelingshoofd Realisatie, cluster Ruimte en Economie) via telefoonnummer 06 52 73 93 76.
Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw motivatie en CV vóór 23 augustus 2019 via onderstaande button.
Reserveer de datum: de eerste selectiegesprekken vinden plaats in de week van 2 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De jongste oude stad van Nederland
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Bijzonderheden

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.

Over de werkgever

Gemeente Delft

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

nkamping@delft.nl