Senior technisch beheerder vastgoed

Gemeente Delft Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Werken voor Delft

Functieomschrijving Je rol

De Gemeente Delft heeft een aantal mooie uitdagingen staan de komende jaren. Delft is met ruim 100.000 inwoners op een kleine 24 km2 een compacte stad. Er wordt ruimte gemaakt voor 15.000 nieuwe woningen en 10.000 extra arbeidsplaatsen in een duurzame stad die bereikbaar en leefbaar moet blijven. Hierbij werkt de Gemeente nauw samen met diverse marktpartijen. Als senior technisch beheerder ga jij een onderdeel uitmaken van deze uitdagingen.

De gemeente heeft een routekaart voor de verduurzaming van haar gebouwen. Als senior technisch beheerder voer jij dit programma uit. Je hebt regelmatig overleg met interne- en externe stakeholders. Je kunt een bijdrage leveren aan de gewenste doorontwikkeling richting meer regie op de uitvoering.

Jouw verantwoordelijkheden liggen vooral in het actualiseren, optimaliseren en zorgen voor de uitvoering van de meerjarige onderhoudsplanningen. Hierbij maak jij o.a. gebruik van NEN2767 inspecties. Ook houd jij rekening met de huidige wet- en regelgeving en het actuele onderhoudsbeleid. Je adviseert gevraagd en ongevraagd t.a.v. bouwkundige- en installatietechnische installaties. Denk hierbij aan planmatig onderhoud, verduurzaming vastgoedportefeuille, aan- en verkoop of sloop van gebouwen.

Je werkplek

Binnen de Afdeling Vastgoed & Facilitair bevinden zich ruim 30 juridische, economische en technische vastgoed- en facilitaire specialisten binnen de gemeentelijke organisatie. De afdeling is verantwoordelijk voor nagenoeg al het gemeentelijk vastgoed en het professioneel beheren ervan. Daarnaast geeft de afdeling zowel intern als extern advies op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkelingen.

In de rol van Senior Technisch beheerder kun je rekenen op veel verschillende en interessante werkzaamheden binnen een leuk en ambitieus team. Het is een team van 4 collega’s met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor het gezamenlijk bepalen van de werkagenda.

Functie-eisen

Je profiel

Wij zoeken iemand die zelfstandig te werk gaat en omgevingsbewust is. Je bent communicatief sterk, neemt initiatieven en je gaat resultaatgericht te werk. Daarnaast beschik je over redactionele vaardigheden.

Andere eisen

  • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Bouwkunde, Electrotechniek, Werktuigbouwkunde of soortgelijk;
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van actualiteiten in het vakgebied d.m.v. recent afgeronde cursussen, trainingen en/of bijeenkomsten;
  • Aantoonbare kennis van de actuele wetgeving in het vakgebied van asbest, legionella, duurzaamheid en installatietechniek;
  • Ervaring met MS-office, Planon en autoCad is een pré;
  • Je draait mee in de storingsdienst;
  • Je bent bekend met regie gestuurd werken en prestatiecontracten.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.450,- bruto (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. De vacature is voor 36 uur in de week.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Meer informatie of direct solliciteren Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Klaas Mast, afdelingshoofd Vastgoed en Facilitair, Ruimte en Economie via 06 53932014.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv vóór donderdag 16 juli via onderstaande button. De eerste selectiegesprekken vinden plaats in week 30 (20-24 juli). De tweede ronde zal plaatsvinden in week 31 (27-31 juli). Sollicitatiegesprekken kunnen plaatsvinden via video verbinding. Het opvragen van referenties is een onderdeel procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De jongste oude stad van Nederland Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

Salaris
schaal 10

Functie eisen

Carrièreniveau: Midcareer (ervaren)
Opleiding: HBO

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Min. Salaris
€4450 bruto per maand
Max. Salaris
€4450 bruto per maand
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Over de werkgever

Gemeente Delft

Werken aan een stad die zich steeds opnieuw uitvindt.
Al sinds we stadsrechten kregen in 1246 zijn we continu in beweging. Hier werd het beroemde Delfts blauw uitgevonden, bouwde Antonie van Leeuwenhoek een microscoop en vernieuwde Johannes Vermeer de schilderkunst. We zijn de stad van de TU, van DSM en van IKEA. Van studenten en carrièremakers. Van Delvenaren en Delftenaren. In ons stadskantoor werkt een vernieuwende netwerkorganisatie aan de stad van morgen. Wil jij meewerken aan het Delft van de toekomst?

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega