Senior Vastgoed Jurist (Beleidsmedewerker A )

Gemeente Pijnacker-Nootdorp Bachelor - HBO 24 uur

Omschrijving

Als senior vastgoedjurist houd je je bezig met juridische advisering met betrekking tot ruimtelijke projecten en gebiedsontwikkelingen. De nadruk ligt daarbij op:

  • het voeren van onderhandelingen en verrichten van  werkzaamheden ter vastlegging van afspraken tussen partijen;
  • het opstellen en toetsen van privaatrechtelijke overeenkomsten zoals  samenwerkings-, koop  en anterieure overeenkomsten en de controle op naleving daarvan;
  • het adviseren in juridische vraagstukken en procedures;
  • het adviseren over wijzigingen van relevante wet- en regelgeving en het bevorderen van kennisontwikkeling op de afdeling.

Voor de realisering van de ruimtelijke ontwikkelingen werkt de Gemeente Pijnacker-Nootdorp met projectteams. Je behartigt in het projectteam de juridische en vastgoed belangen.

Functie eisen

Onmiskenbare eigenschappen voor deze functie zijn dat jij zelfstandig en proactief bent. Jij kunt meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Daarnaast werk je nauwkeurig en beschik je over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Verder zoeken we iemand met:

  •  een afgeronde HBO opleiding op het vakgebied privaatrecht (grondzaken/ vastgoed);
  •  minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • kennis van relevante wet- en regelgeving op gebied van grondbeleid, onteigening, Wvg en  Wro.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Pijnacker-Nootdorp
Min. Salaris
€2795 bruto per maand
Max. Salaris
€4859 bruto per maand
Salarisomschrijving

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij je - naast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden - een salaris van maximaal € 4.859,-- (schaal 11; salaristabel gemeenteambtenaren per 1 januari 2018) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% over je salaris. En de gemeente biedt je een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding voor woon/werkverkeer en een Persoonlijk Gezondheidsbudget van €250,00 per jaar.

Standplaats
Pijnacker
Contractduur
1 jaar
Maximum aantal uren per week
32

Overige arbeidsvoorwaarden

Binnen de Gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn personele regelingen van toepassing waar je als medewerker onder bepaalde voorwaarden aan kunt deelnemen. Zo is er een Persoonlijk Gezondheids Budget dat je kunt besteden aan producten en diensten op het gebied van welzijn en gezondheid. Je kunt gebruik maken van individuele verzekeringen met een collectiviteitskorting, gebruik maken van een gedeeltelijk betaalde ouderschapsverlofregeling en je hebt een individueel keuzebudget. En de gemeente Pijnacker-Nootdorp is "Beste Werkgever 2017-2018"!

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

h.mijdam@pijnacker-nootdorp.nl