Stagiair(e) Social Media en Contentcreatie

Gemeente Leidschendam-Voorburg Bachelor - HBO

Omschrijving

Tijdens je stage help je met het creëren, inplannen en plaatsen van content (tekst, beeld, video en infographics etc) op onze social media kanalen en onze website. Om ervoor te zorgen dat je de juiste content maakt, ga je mee met (advies) gesprekken met collega’s. Ook analyseer je de resultaten van deze content en help je verbeteringen door te voeren. Verder help je bij het geven van social media trainingen voor collega’s.

Functie eisen

Je bent iemand met een perfect gevoel voor taal en je bent creatief. Je staat stevig in je schoenen en weet mensen te enthousiasmeren met jouw ideeën. Jij weet wat online trending is en je bent vaardig met verschillende social media platformen, waaronder LinkedIn, Twitter, Instagram, Facebook en YouTube.

Wat wij van je vragen
Je volgt momenteel een HBO opleiding en bent op zoek naar een praktijkstage waarbij je onder begeleiding gaat meelopen in het primaire werkproces.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg
Standplaats

Overige arbeidsvoorwaarden

Je wordt onderdeel van het Online team en krijgt hierbij de ruimte en verantwoordelijkheid om de kennis die je opdoet tijdens je studie in de praktijk te brengen. Daarbij word je begeleid door een praktijkbegeleider vanuit de gemeente. De stagevergoeding bedraagt € 425,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Josien Post, Online Manager, via telefoon 070-3009222. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure voor deze stage? Neem dan contact op met Janey Zweekhorst, HR Adviseur, via 070-3009227.
Om je sollicitatie goed te beoordelen ontvangen wij graag een cv en een motivatie. Verras ons op een creatieve manier! De volgende aspecten zien wij graag terug:

  • Naam opleiding en schooljaar
  • Duur van je praktijkstage
  • Wat heb je nodig van ons voor een succesvolle stage?
  • Wat kunnen wij van jou leren?

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

jzweekhorst@leidschendam-voorburg.nl