Adviseur Civiele Kunstwerken

Werken in Haaglanden Bachelor - HBO

Omschrijving

Als adviseur civiele kunstwerken bij de gemeente Midden-Delfland ben jij de specialist op het gebied van beheer en onderhoud van bruggen en andere civiele kunstwerken in de gemeente. Je adviseert in- en extern en bent aanspreekpunt voor civiele kunstwerken in plannen en projecten. Het pakket is divers, want je hebt te maken met verschillende materialen, beweegbare (hydraulische) bruggen en de bijbehorende installaties. Naast het dagelijks onderhoud werk je aan plannen, adviezen en beleid voor de langere termijn.

Wat je gaat doen

 • Je maakt de meerjarenplanning, beheerplannen en een meerjarenraming.
 • Je coördineert inspecties en reparatiewerkzaamheden.
 • Je maakt en beoordeelt tekeningen, bestekken en kostenramingen.
 • Je verzorgt programma’s van eisen, aanbestedingen en gunningsadviezen.
 • Je onderhoudt contact met collega’s van de buitendienst, aannemers en bewoners over werkzaamheden.
 • Je verzorgt projectadministratie, planning en budgetbewaking.
 • Je adviseert het college, collega’s en externen vanuit jouw specialisme.
 • Je vraagt subsidies aan en zorgt voor de verantwoording daarvan.

Functie eisen

Wat wij van je vragen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding civiele techniek, waterbouwkunde of vergelijkbaar.
 • Je hebt kennis van het beheer en onderhoud van civiele kunstwerken.
 • Je kan goed samenwerken en je bent communicatief sterk.
 • Je bent een organisator en weet alle samenwerkende partijen enthousiast te betrekken.

Verder vinden wij het belangrijk dat je oprechte belangstelling toont en vakkundig handelt, zodat een ander zich geholpen voelt. Je bent bereid aanvullende vakgerichte opleidingen en/of cursussen te volgen.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een vast contract.
 • Een salaris van maximaal € 4.008,- bruto per maand (functieschaal 9 bij 36 uur per week).
 • Doorgroeimogelijkheid naar de uitloopschaal.
 • Een individueel keuzebudget van ruim 17% van je salaris. Jíj bepaalt wanneer je dit uitbetaald wilt hebben.
 • Ben je ambitieus of ‘gewoon’ nog niet uitgeleerd? Wij geven je de ruimte om je verder te ontwikkelen. En dat in een fijne organisatie!

Over de organisatie

Midden-Delfland is niet zomaar ‘een gemeente’. Het grijze pak past ons niet. We hebben oog voor onze inwoners, het landschap, de karakteristieke dorpen en elkaar.

We zijn geïnteresseerd in jou
Bij ons werken mensen met idealen, goede ideeën, empathie, kennis en kunde. Inwoners en medewerkers voelen zich begrepen, geholpen, betrokken en thuis. We zijn benaderbaar, tonen oprechte belangstelling en luisteren écht. Naar elkaars verhalen, wensen en vragen. We kijken naar het geheel en zoeken naar een passend antwoord. Ook als we daarvoor van de gebaande paden af moeten wijken.

We staan open voor ideeën
Wij worden enthousiast van inwoners, ondernemers en collega’s met ideeën. Onze insteek is: ‘Ja, tenzij’. We denken graag samen na over onze gemeente. En we houden ervan als iemand een andere kijk heeft op de zaken. Zo blijven we ons ontwikkelen.

Meer weten over Midden-Delfland? Blader door ons Welkom in Midden-Delfland boekje en verwonder je over onze prachtige groene plek tussen de steden. En kijk ook ons filmpje met streekondernemers en voel hun passie voor onze Cittaslow.


Over het team

Je werkt binnen de afdeling Beheer Openbare Ruimte in een dynamische omgeving. De afdeling bestaat uit een binnen- en buitendienst. Jij maakt deel uit van de binnendienst, team Beheer. De 13 medewerkers van het team weten van aanpakken en de sfeer in het team is open.

Het verschil. Dat kun jij maken bij Midden-Delfland. Het Bijzonder Provinciaal Landschap tussen Rotterdam, Den Haag en Delft. Een uniek stukje Nederland waar inwoners goed zijn voor elkaar, het landschap en de karakteristieke dorpen. Waar de koe zoveel mogelijk in het weiland staat en weidevogels zich thuis voelen in de polders. Waar je nog kunt genieten van de eerlijke, volle smaak van lokale melk, kaas, vlees en groenten. Een plek die stedelingen uitnodigt om op adem te komen. Heb je al enige ervaring of ben je een starter? Zolang je met kennis en toewijding jouw vak uitoefent én onze liefde deelt voor Midden-Delfland, ben je welkom bij ons.

Meer informatie en solliciteren

We maken graag kennis met je. Stuur voor 30 november je motivatiebrief en CV via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Peter van den Heuvel, afdelingsdirecteur Beheer Openbare Ruimte 015 - 3804191 of Debbie Nuijten, teamleider Beheer 06 - 15284173. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Frederique van Belkum, recruiter, telefoonnummer 06 -22590787.


Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Werken in Haaglanden
Standplaats
Schipluiden

Over de werkgever

Werken in Haaglanden

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega