Specialist Elektrotechniek

Hoogheemraadschap van Delfland MBO 36 uur

Omschrijving

Hier ga je werken
Het hoogheemraadschap van Delfland is een van de meest dichtbevolkte waterschappen van Nederland. Dit zorgt voor grote uitdagingen maar met name ook voor een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor alle medewerkers in de uitvoering. Via integraal waterbeheer voert Delfland haar haar drie belangrijke kerntaken uit; waterkeringen, waterbeheer en waterkwaliteit.
“Onze ambitie is groot maar onze drive om samen te streven naar een schone en veilige leefomgeving is nog groter!”
Het Project Management Bureau (PMB) is binnen de uitvoeringsketen van Delfland als opdrachtnemer verantwoordelijk voor het voorbereiden en realiseren van projectopdrachten en het leveren van advies op haalbaarheid en maakbaarheid van toekomstige uitvoeringsopgaven. Binnen het PMB zijn er vier teams – van gemalen en dijken tot schoon water en afvalwaterzuiveringen. Je komt te werken voor het team dat zich bezighoudt met watersystemen en afvalwaterzuivering.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Als specialist elektrotechniek werk jij dagelijks met grote hoeveelheden informatie, het is dus van belang dat jij analytisch sterk bent en goed hoofd- en bijzaken van elkaar kan onderscheiden. Je onderhoudt daarbij dagelijks contact met verschillende partijen die ieder ook weer hun eigen belangen hebben. Binnen deze contacten is het van belang dat jij proactief de samenwerking opzoekt en situaties tijdig kan de-escaleren daar waar nodig. Naast deze persoonlijke vaardigheden breng jij het volgende aan ervaring mee:

  • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 en minimaal 6 jaar ervaring met elektrotechniek en procesautomatisering.
  • Jij hebt ervaring met projectmatig werken in projecten waar PLC en/of DCS-technieken worden toegepast.
  • Jij hebt ervaring met het organiseren en bijwonen van FAT en SAT testen van installatie en besturingskasten.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Hoogheemraadschap van Delfland
Min. Salaris
€3256 bruto per maand
Max. Salaris
€4500 bruto per maand
Standplaats
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

  • Een 'expert' functie die van groot belang is voor ons primaire uitvoeringsproces!
  • Een uitstekende pensioenregeling bij het ABP.
  • Deze functie is ingedeeld in schaal 10 van de CAO Waterschappen en heeft een salaris maximum van € 4.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur)
  • Het betreft een dienstverband van 36 uur. Deze uren zijn flexibel en mag je zelf indelen.
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 20% van het salaris.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, ruime opleidingsmogelijkheden en een collectieve ziektekostenverzekering.
  • Zodra het weer kan: werken op een prachtige locatie in hartje Delft! Voor nu zorgen wij middels thuiswerkfaciliteiten en vergoedingen ervoor dat je ook thuis er goed bij zit.
Meer weten?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Mathijs de Jong (0631632717) Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Pauline Thijssen (0615162488)

Reageren?
Stuur dan uiterlijk 18 november a.s. je motivatiebrief met CV. Na sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie verwachten. De eerste gesprekken voor deze functie zullen online plaatsvinden en staan gepland op 24 november 2020. We vragen je hier rekening mee te houden.

Deze vacature staat gelijktijdig in en extern uit. Interne kandidaten hebben hierbij een voorrangspositie.

Over de werkgever

Hoogheemraadschap van Delfland

Als specialist elektrotechniek heb jij een belangrijke en zichtbare functie binnen het Project Managementbureau. Jij beheert de bijbehorende uitvoeringsstandaard en ziet toe op een correcte uitvoering van werkzaamheden. Jij draait mee in (watersysteem-) projecten en onderhoudt actief contact met de aannemers. Voor zowel de aannemer als voor de interne organisatie ben jij de 'vraagbaak' op het gebied van elektrotechniek. Als specialist ga jij doelgericht te werk en zet je opdrachten uit daar waar nodig.
Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor afstemming met de beheerorganisatie en voor de juiste vertaling van het proces- en instrumentatiediagram van de teams Onderhoud Besturing Watersysteem (OBW), Onderhoud Technische Installaties (OTI) in VTO en DTO. Jij bent bedreven in het werken met E-Plan en zorgt voor een goede vertaling van alle elektronische aspecten door deze functioneel te beschrijven in UAV-gc vor.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

pthijssen@hhdelfland.nl