Specialist gebiedsbeheer strand, calamiteiten, evenementen

Gemeente Westland Bachelor - HBO 28 - 36 uur

Omschrijving

Als specialist Gebiedsbeheer in de productgroep ‘Strand, calamiteiten, evenementen, meldingen en andere seizoensgebonden activiteiten’ draag je onder meer bij aan een verzorgde, veilige en schone (leef)omgeving. De gemeente zet steeds meer taken op de markt, zoals het onderhoud van het strand, de gladheidsbestrijding, de inzet bij calamiteiten en ook de ondersteuning bij evenementen en de correcte afhandeling van de meldingen die bij de gemeente binnenkomen. Je voert als directievoerder het voorzitterschap in de directievergaderingen m.b.t. de bestekken en je stuurt op contracten. Je krijgt je informatie van de toezichthouders die de werkzaamheden buiten controleren en je wordt geïnformeerd over de voortgang van contracten en bestekken qua tijd, geld, kwaliteit en informatie. Met de toezichthouder en je coördinator, die overall contractmanager is, stem je af over kostenontwikkeling, risico’s en voortgangsrapportages.

Functie eisen

Als specialist gebiedsbeheer ben je integer, zorgvuldig, zelfstandig, doel- en resultaatgericht en je kunt in teamverband werken. Je kunt snel schakelen en je hebt specifieke kennis van en/ of interesse in het strandonderhoud, calamiteiten, evenementen en meldingen. Door deze kwaliteiten ben je in staat om een goede samenwerkingspartner te zijn voor je collega's, maar ook voor contractanten. Daarnaast bezit je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Westland
Min. Salaris
€2335 bruto per maand
Max. Salaris
€3805 bruto per maand
Standplaats
Naaldwijk
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een informele en collegiale werksfeer en flexibele werktijden die passen bij eigentijds werken. De gemeente Westland heeft een goede pensioenregeling en kent een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met faciliteiten op het gebied van opleiding (waaronder de Westlandse School) en het individueel keuzebudget met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets. Bij gebleken geschiktheid kan het salaris oplopen tot € 3.805,00 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur. Het betreft een functie voor 28 tot 36 uur per week voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren is er na 1 jaar uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Han Kruithof (teammanager Ruimte) via telefoonnummer 06-14517891

De eerste gesprekken worden op een nader te bepalen tijdstip gepland.

Interesse in deze functie, solliciteer dan voor 25 juli 2019.

"Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over de werkgever

Gemeente Westland

Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 107.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoners ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concern control en een eenheid Bureau Gemeentesecretaris.

Cluster Ruimte
De collega's die werkzaam zijn binnen het cluster Ruimte houden zich bezig met het ontwikkelen, initiëren en invulling geven aan ruimtelijke ontwikkelingen en het beheren van de openbare ruimte. Zij zorgen voor het tot stand brengen én op peil houden van een kwalitatief hoogwaardige leefomgeving: dit is inclusief beheer, onderhoud, toezicht, handhaving en omgevingsmanagement. Deze veelzijdige werkzaamheden zijn verdeeld over 7 teams. Voor het team gebiedsbeheer zoeken we versterking.

Team Gebiedsbeheer
Het team Gebiedsbeheer speelt op planmatige wijze in op behoeften vanuit 'de maatschappij'. Het team beschikt daarnaast over praktische kennis van de openbare ruimte en de gebruikers daarvan. Deze kennis zetten zij in bij het gebiedsgerichte beheer van de openbare ruimte, dat plaatsvindt op basis van een gebiedsbeheerplan. Het werk in het team wordt uitgevoerd vanuit vier productgroepen:

  • Strand, calamiteiten, evenementen, meldingen en andere seizoensgebonden activiteiten;
  • Milieu en straatmeubilair;
  • Groen, recreatie en spelen;
  • Sportparken en begraven.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

jvdlaan@gemeentewestland.nl