Specialist Informatiebeheer

Gemeente Delft Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Werken voor Delft

Informatie
­Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

Functieomschrijving

Je rol

‘Vroeger’ behoorden op de afdeling Documentaire Informatievoorziening uitvoering van archief- en registratiewerk, document- en dossierbeheer en vernietiging tot je taken. Dat wordt steeds minder. Er komt een verschuiving naar kwaliteitscontrole en het adviseren en instrueren van collega’s. In die laatste ligt ook gelijk jouw kerntaak. Op uitvoerend en op andere niveaus voorzie jij jouw collega’s binnen de organisatie van advies en ondersteuning op maat. Zo begeleid je bijvoorbeeld testsessies en instructies met gebruikers, voer je kleinschalige troubleshoots in het zaaksysteem of scansoftware uit, doe je kleine en niet-complexe taken op het gebied van functioneel beheer van het zaaksysteem, de scansoftware en de zaaktype-catalogus. Een goede sparringpartner voor functioneel en applicatiebeheer, dat ben je dus ook.

Je werkplek

Delft staat nooit stil. Op straat bouwen we. Bij de TU innoveren we. En bij de gemeente verbeteren we. Zo ook binnen het team DIV. Want om de ondersteuning van de organisatie ook in de toekomst optimaal te houden, zijn er veranderingen nodig. Er lopen namelijk redelijk wat initiatieven die impact gaan hebben op het werk van de DIV. Waar moet je dan precies aan denken? De zelfscanbalie, bijvoorbeeld. Of de digitale postkamer. Maar ook de digitale handtekening, substitutie, digitalisering van de werkprocessen, de ontwikkeling van een e-depot, de invoeren van Zaakgericht Werken bij onder meer de Omgevingswet… Er liggen flink wat uitdagingen te wachten, ja. En daarmee ook hetzelfde aantal kansen om jouw stempel te drukken op de verbeteringen.

Functie-eisen

Je profiel

Brede en diepgaande kennis over het vakgebied, daar beschik jij over. Je bent een echte specialist op het snijvlak van informatiebeheer en de bijbehorende IT. Interne collega’s en externe leveranciers zijn daar erg blij mee, want het maakt je een goede en belangrijke gesprekspartner.

Andere eisen

  • Je hebt een HBO/HBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het niveau van informatiespecialist, recordmanager, informatieadviseur en/of functioneel beheerder;
  • Je hebt een afgeronde vakinhoudelijke opleiding, zoals HMDI, SOD-II, LRM, IDV 2, Recordmanager, Informatie & Media, IDM, HBO-ICT of gelijkwaardig;
  • Je hebt aantoonbare praktijkervaring met DMS-en en RMA’s Kofax en MS Office;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je begrijpt de wereld van softwareleveranciers en kunt de belangen van de gemeente Delft daarin goed overbrengen en bewaken.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €3929,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9).

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden. .

Meer informatie of direct solliciteren Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Michiel ter Horst (Programmamanager Geheugen van Delft) via telefoonnummer 06-24775527.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw motivatie en cv vóór maandag 25 november 2019 via de button rechtsboven. Reserveer de datum: de eerste selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 29 november 2019, de tweede ronde zal zijn op nader te bepalen datum.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De jongste oude stad van Nederland Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Salaris
schaal 9

Functie eisen

Carrièreniveau: Midcareer (ervaren)
Opleiding: HBO

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Min. Salaris
€3929 bruto per maand
Max. Salaris
€3929 bruto per maand
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Over de werkgever

Gemeente Delft

Werken aan een stad die zich steeds opnieuw uitvindt.
Al sinds we stadsrechten kregen in 1246 zijn we continu in beweging. Hier werd het beroemde Delfts blauw uitgevonden, bouwde Antonie van Leeuwenhoek een microscoop en vernieuwde Johannes Vermeer de schilderkunst. We zijn de stad van de TU, van DSM en van IKEA. Van studenten en carrièremakers. Van Delvenaren en Delftenaren. In ons stadskantoor werkt een vernieuwende netwerkorganisatie aan de stad van morgen. Wil jij meewerken aan het Delft van de toekomst?

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega