Stagiair(e) online communicatie

Werken in Haaglanden Bachelor - HBO 32 uur

Omschrijving

Ben je creatief, goed in het schrijven van teksten, ben je visueel ingesteld en is online echt jouw ding? Grijp dan nu je kans! We bieden jou een veelzijdige stage aan waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en jezelf en jouw communicatiekennis te laten zien. Het gaat hier om een meeloopstage, geen afstudeerstage.

Als stagiair Online communicatie heb je een breed en uitdagend pakket aan werkzaamheden. Vanaf september 2019 hebben we ons online marketingplan klaar voor uitvoering. Samen met de communicatieadviseur van Werken in Haaglanden ga je zorgen voor de uitvoering.

Zo ben je wekelijks aan de slag met onze social media, zoals Facebook en LinkedIn. Je beheert onze website werkeninhaaglanden.nl doordat je zorgt voor content, zoals nieuws, verhalen, enz. Bij de ontwikkeling van de online campagnes ben je actief betrokken en verzorg je een deel van de uitvoering.

De nadruk ligt op webcommunicatie maar je kan natuurlijk ook meedenken over en -uitvoeren van overige communicatie binnen de regio.

We maken graag gebruik van jouw kennis en frisse ideeën. Je wordt opgenomen in een klein team waarbij zelfstandigheid en planmatig werken belangrijk is. Het team werkt flexibel, wat betekent dat we reizen door de hele regio Haaglanden: van Wassenaar tot het Westland en van Delft tot Pijnacker.

Functie eisen

  • Een HBO’er met studierichting Communicatie/Marketing
  • Beschikbaar vanaf september 2019
  • Je werkt minimaal 3 dagen per week met ons (op kantoor), de andere dagen in overleg
  • Communicatief vaardig in woord en geschrift: je schrijft creatief en foutloos Nederlands
  • Je bent innovatief, nieuwsgierig, gaat graag op onderzoek uit en je vindt het leuk en spannend om dingen uit te proberen
  • Je bent zelfstandig, proactief, bent positief ingesteld en je durft de vrijheid die je krijgt te pakken
  • Je hebt interesse en ambitie om Werken in Haaglanden een stapje verder te brengen in online communicatie en marketing

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Werken in Haaglanden
Min. Salaris
€200 bruto per maand
Max. Salaris
€350 bruto per maand
Salarisomschrijving

Wij bieden jou een leerzame stage in een informeel klein team. Je ontvangt een goede stagevergoeding en je werkt samen met experts in de regio op het gebeid van HR/P&O en communicatie.

Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
32

Bijzonderheden

Contact

Voor meer informatie over deze stage kun je terecht bij Krista Sjardijn, communicatieadviseur, telefoonnummer 06-24448314.

Solliciteren

Herken jij jezelf en spreekt de stage je aan? Stuur dan je gemotiveerde reactie met CV naar contact@werkeninhaaglanden.nl. We maken graag kennis met je!

Over de werkgever

Werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden is een samenwerkingsverband tussen 8 gemeenten en werkt samen op het gebied van arbeidsmarkt, loopbaan en ontwikkeling. Het team Werken in Haaglanden is klein: een programmamanager en een communicatieadviseur. In opdracht van de gemeentesecretarissen zorgen zij er met de 5 projectteams voor dat onze medewerkers/kandidaten hun talent zo goed mogelijk kunnen inzetten in de regio. Denk hierbij aan externe en interne arbeidsmarkt, een regionaal loopbaancentrum, regionale wetgeving, jong talent en tijdelijk werk. Vanaf september gaan we aan de slag met online marketing en tegelijkertijd met het opzetten van een Taskforce Arbeidsmarkt. Deze ontwikkeling kan je ‘live’ volgen als teamlid en hopelijk ook de start meemaken per 1 januari 2020. In dit team zitten experts als recruiters en medewerkers arbeidsmarktcommunicatie.