Teamleider Borging en Realisatie

Werkorganisatie Duivenvoorde Master/doctoraal 36 uur

Omschrijving

Als teamleider Borging en Realisatie geef je leiding aan een team dat zich richt op projectmanagement en advisering over bestemmingsplannen. Het team ontwikkelt zich onder invloed van de Omgevingswet naar een team dat multidisciplinair werkt en meedenkend adviseert over vraagstukken. Als teamleider ontwikkel jij het team verder en ben je verantwoordelijk voor de aansturing, bedrijfsvoering en resultaten van het team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de integrale afstemming met andere teams binnen de organisatie.
Als teamleider krijg je te maken met de volgende werkzaamheden:

 • Je plant en verdeelt de werkzaamheden.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling en de ontwikkelopgaven van het team en aan de afdeling RO.
 • Je zorgt voor integrale advisering over onderwerpen met lange termijn perspectief met hoge politieke, organisatorische, economische en/of sociaal maatschappelijke impact.
 • Je stuurt op inhoudelijke en procesmatige inbreng van medewerkers.
 • Je draagt zorg voor de personele, organisatorische, informatiserings-, automatiserings- en huisvestingsaangelegenheden.
 • Je voert PJC-gesprekken met medewerkers.
 • Je bent opdrachtnemer van het afdelingshoofd RO en opdrachtgever richting de medewerkers.
 • Je draagt bij aan het afdelingsplan RO en maakt het jaarplan voor het team.
 • Je vormt het aanspreekpunt voor het afdelingshoofd RO op het vakterrein.
 • Je bent verantwoordelijk voor P&C inbreng van het team.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers.
 • Je bent verantwoordelijk voor naleving principes projectmatig werken door het team.

Functie eisen

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige tijdelijke functie voor 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor één jaar. Na een jaar wordt bekeken of een vast dienstverband mogelijk is. Het salaris is afhankelijk van je kennis, ervaring en opleiding en bedraagt maximaal 5.756,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 12; salarispeil 1 januari 2020), exclusief 17,05% individueel keuzebudget (IKB).
Wij hebben onder meer de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • Het individueel keuzebudget (IKB).
 • Een sportbijdrage van 300,- bruto per jaar.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
 • Flexibele werktijden.
 • Prima opleidingsfaciliteiten.
 • Hybride laptop plus smartphone.
 • Een tegemoetkoming zorgkosten van minimaal 168,- per jaar.
Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wim van Veen, Afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 088 - 654 9274 of 06 5007 3023.

Solliciteren?
Reageren kan via de button SOLLICITEER op onze website, www.werkorganisatieduivenvoorde.nl. Je brief en motivatie ontvangen wij graag ter attentie van Wim van Veen en kun je uiterlijk op 13 december 2019 insturen.

Procedure
In- en externe werving wordt gelijktijdig ingezet, interne kandidaten hebben voorrang bij geschiktheid. Na de sluitingsdatum heeft het team minimaal 2 weken nodig om de reacties te kunnen beoordelen. Wij doen daarmee een beroep op je geduld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Werkorganisatie Duivenvoorde
Min. Salaris
€4194 bruto per maand
Max. Salaris
€5756 bruto per maand
Salarisomschrijving
Het salaris bedraagt maximaal 5.756,- bruto per maand.
Standplaats
Voorschoten
Contractduur
1 jaar
Maximum aantal uren per week
36

Over de werkgever

Werkorganisatie Duivenvoorde

Werkorganisatie Duivenvoorde werkt voor twee gemeenten: Voorschoten en Wassenaar. Opgericht in 2013 zijn wij een jonge en moderne organisatie met een oude herkomst. De organisatie heeft een prettige en informele werksfeer en biedt volop ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken ondernemende en resultaatgerichte mensen die hun ervaring, creativiteit en talent willen inzetten in de Werkorganisatie.

Ruimtelijk Ontwikkeling (hierna RO)

RO richt zich op de ontwikkeling van het fysieke domein. RO bestaat uit de teams Ruimtelijke advisering en Borging en realisatie en telt 47 medewerkers. Beide teams worden aangestuurd door een teamleider.De hoofdtaken van de afdeling zijn het maken van en adviseren over lokaal beleid op het terrein van: verkeer en mobiliteit, groen, water, milieu, RO (inclusief bestemmingsplannen), economische zaken en toerisme, wonen, stedenbouw, monumenten, cultureel erfgoed en archeologie. Daarnaast worden er projecten gemanaged door middel van begeleiding in ontwerp/voorbereiding en uitvoering van complexe projecten en projectondersteuning.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

poi-administratie@wodv.nl