Technisch projectleider (24 – 36 uur)

Gemeente Delft Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Je rol
Van projecten in de definitiefase tot de overdracht aan de beheerder: jij geeft sturing aan (civiel)technische projecten binnen de gemeente. Denk hierbij aan de aanleg of vervanging van kunstwerken, wegen, riolering, kades en het bouw-/woonrijp maken van ontwikkellocaties. Het managen van deze projecten doe je volgens de GROTIK-methode: Geld, Organisatie, Tijd, Risico, Informatie en Kwaliteit.

Binnen de afdeling Realisatie is er voldoende ruimte om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld: projectmatig werken, Integraal Projectmanagement (IPM), risicomanagement, het samenwerken met interne en externe stakeholders en het geven van een goed aanbestedings- en contractadvies.

Je werkplek
Voor de komende jaren is de ambitieuze Agenda Delft 2040 opgesteld: een plan om de stad te transformeren tot een schone, hele en veilige stad waar het prettig wonen en werken is. Dat betekent dat er de komende jaren flink in de stad geïnvesteerd wordt en er heel wat projecten op tafel liggen. Om deze prioriteiten uit te voeren, is capaciteit en expertise nodig. Vandaar dat we voor de nieuwe afdeling Realisatie (onder de portefeuille Ruimte en Economie) op zoek zijn naar een ervaren projectleider. De afdeling Realisatie richt zich op de realisatie van werken en zichtbare aanpassingen in de openbare ruimte, onder andere door projectmatig onderhoud, gebiedsontwikkeling, investeringsopgaven en initiatieven vanuit de stad.

Functie eisen

Bij Delft hanteren we drie kerncompetenties: samenwerken, omgevingsbewustzijn en resultaatgerichtheid. Graag zien we deze dan ook in jou terug. Over welke kwaliteiten moet je nog meer beschikken? Je bent energiek en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast weet jij mensen te verbinden om samen resultaten te bereiken. Dat is in jouw functie belangrijk, want als projectleider coach en begeleid je jouw projectteammedewerkers, waarbij je oog hebt voor hun ambities en talenten. Ook fungeer je als vraagbaak en sparringpartner voor collega projectleiders. Het is dus van betekenis dat je een eigen(zinnige) bijdrage durft te leveren.
Andere eisen:
  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO-/WO-opleiding in de richting van Civiele Techniek of management.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het aansturen van voornamelijk technische projecten binnen het stedelijk gebied.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het beheersen van het samenspel met diverse stakeholders.
  • Je hebt ervaring met diverse contractvormen en aanbestedingsstrategieën.
  • Je hebt procesgerichte en inhoudelijke civieltechnische kennis.
  • Ervaring met teamontwikkeling is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.859,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11). Bij gebleken geschiktheid zijn er doorgroeimogelijkheden naar Senior projectleider.
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Bijzonderheden

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Nieko Kamping (Afdelingshoofd Ruimte en Economie) via telefoonnummer 52 73 93 76.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor 4 januari 2019 via onderstaande button.
De eerste gesprekken vinden plaats op 9 januari 2019.

Medewerkers van de gemeente Delft hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

nkamping@delft.nl