Toezichthouder Milieu (afval/grondstoffen)

Gemeente Westland MBO 36 uur

Omschrijving

Als toezichthouder voer je toezicht uit op de uitvoering van de werkzaamheden van de contracten. Je voorziet de (junior) specialist/ directievoerder van de voor hun benodigde informatie over de kwaliteit van de uitvoering, zodat de directievoerder goed geïnformeerd wordt om zijn/ haar rol te vervullen in de contract vergaderingen. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid, je voert een heldere administratie, zoals bijvoorbeeld het bijhouden van het werkdossier, het dagboek, prognosestaat etc.

Alhoewel je in de hele breedte van het team moet kunnen worden ingezet, zijn wij nu met name op zoek naar iemand die ervaring of affiniteit heeft met huisvuilinzameling, straatreiniging, milieustraat e.d.

Functie eisen

 • Je bent integer en heel belangrijk: empathisch (je kunt je dus inleven in de burger, ondernemers en collega's en je weet dus gepast te reageren).
 • Je bent zorgvuldig, zelfstandig, doel- en resultaatgericht en je kunt in teamverband werken.
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en beschik je over een relevant MBO werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Westland
Min. Salaris
€2010 bruto per maand
Max. Salaris
€3301 bruto per maand
Standplaats
Naaldwijk
Contractduur
één jaar
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris van maximaal € 3.301,00 bruto per maand (bij 36 uur).
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets.
 • Flexibele werktijden die passen bij eigentijds werken.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak.
 • Een pensioenregeling via het ABP en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een werkgeversbijdrage in de kosten van de zorgverzekering.
 • Goede faciliteiten op het gebied van opleiding (waaronder de Westland Academie).

  Het betreft een functie voor 36 uur per week voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren is er na 1 jaar uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Als je interesse hebt in deze functie voor 36 uur, solliciteer dan vóór 22 augustus 2022.
Meer weten? Neem contact op met Han Kruithof Teammanager Ruimte: bel 06-14517891 of stuur een bericht via WhatsApp.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over de werkgever

Gemeente Westland

Gemeente Westland. De Glazen Stad. Dankzij de meest innovatieve agri-sector ter wereld zijn we de vijfde economie van Nederland. Met meer dan 110.000 inwoners die hier wonen, werken, leren en recreëren. In een omgeving die snel verandert, zoeken we steeds opnieuw naar een nieuwe balans. Een balans tussen een groeiende economie en leefbaarheid. Tussen bereikbaarheid en een gezond leefmilieu. En tussen investeren in nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor mensen die het moeilijk hebben.

Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot. De kansen om te groeien ook.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

awbal@gemeentewestland.nl